Kosárlabda Live

A Kaposvárt fogadja a listavezető Paksi Atomerőmű SE!

A Kaposvárt látja vendégül az Atomerőmű SE a felsőházi középszakasz hatodik játéknapján. A hazaiak a hétvégén szabadnaposak voltak, múlt szerdán hazai pályán, hosszabbításban kaptak ki a címvédő Alba Fehérvártól. A vendégek is a fehérváriakat fogadták a legutóbbi meccsükön, és Fekete Ádám legénysége 101-93-ra legyőzte a bajnokot.

Braniszlav Dzunics: “A Kaposvár egy elég harcos és nagyon egységes csapat. Bármennyire is úgy tűnik, hogy papíron gyengébbek a többieknél, de azt gondolom, hogy sok mindent tudnak pótolni a hozzáállásukkal, és azzal a játékkal, amit mutatnak. Mindenképp egy komoly ellenfélre számítok a holnapi meccsen. A legutóbbi találkozásunkkor nagyon kiélezett csatát vívtunk, és csak a végén tudtunk nyerni, amihez talán egy kis szerencse is kellett. Kihasználtuk azt, hogy több játékosunk van a rotációban, és a végén felőröltük őket. Baki Gergelyre betegség miatt nem számíthatok. Tóth Ádám, Körtélyesi Gergely és Jarrod Jones is maródi, de szerintem ők vállalják a játékot.”

Fekete Ádám: “Próbáltunk tanulni a pár héttel ezelőtti mérkőzésünkből, hiszen nemrég találkoztunk a Pakssal. Azt gondolom, hogy akkor egy nyerhető meccset buktunk el. Tíz-tizenkét ponttal is vezettünk, de a végjátékban rengeteg eladott labdánk volt, amikből könnyű kosarakat kaptunk. Tudjuk, hogy az ASE erősebb játékosállománnyal rendelkezik nálunk, de szeretnénk egy jó mérkőzést játszani. Ha meg tudjuk ismételni a hétvégi játékunkat, tehát igazi csapatként küzdünk, akkor lehet esélyünk egy jó meccsre.”

Forrás: www.bb1.hu