Kosárlabda Live

Drahos Gábor visszatér Kaposvárra!

Korábbi játékosával, Drahos Gáborral pótolja a vállműtéte miatt hónapokra kieső Kiss Kornélt a szezon hátra lévő részében a Kaposvári KK. Sajnos csapatunk erőcsatárát, Dávid Gergelyt is meg kellett műteni.

Mint ismert legutóbb is tartalékos összeállításban szerepelt Jászberényben a Kaposvári KK együttese. Sajnos, Dávid Gergely és Kiss Kornél sérülése is komolyabb a vártnál. Az Achilles ín problémákkal küzdő Dávid Gergelyt már meg is műtötték, míg a vállsérülést szenvedő Kiss Kornél csütörtökön esik át szintén műtéti beavatkozáson. Annyi bizonyos, hogy mindkét játékos felépülése hónapokat vesz igénybe, így számukra sajnos befejeződött az élvonal 2013/2014-es szezonja.

“A rossz hírek nyomán felvettük a kapcsolatot a játékos-ügynökökkel, hiszen az irányító poszton pótolnunk kellett Kiss Kornélt. Mindenképp olyan játékost szerettünk volna igazolni, akit ismerünk és illik a csapatunkba. Természetesen anyagilag is voltak korlátaink. Ezek tükrében kerestük meg korábbi kosárlabdázónkat Drahos Gábort, aki az NB I./B csoportos Vásárhelyi Kosársuli együttesében szerepelt. Tárgyalásaink eredményre vezettek, így sikerült megállapodnunk. Drahossal a szezon hátra lévő részére kötöttünk szerződést, amely további egy évre szóló hosszabbítási opciót is tartalmaz. Dávid Gergely helyettesítését a szezon végéig Horváth Mártonnal oldjuk meg.” – mondta Monok Tibor a Kaposvári KK ügyvezető elnöke.