Kosárlabda Live

Jarrod Jones 1 évet hosszabbított Pakson!

Az elmúlt időszakban Eilingsfeld János, Körtélyesi Gergely és Tóth Ádám szerződéshosszabbításáról is beszámolhattunk, most pedig újabb kirakós darab került a helyére: Jarrod Jones, a paksi atomerőmű se csapatának amerikai centere, legjobb lepattanózója és egyik legjobb pontszerzője is meghosszabbította év végén lejáró szerződését.

Jones tavaly az Alba Fehérvár színeiben remek teljesítménnyel járult hozzá csapata bajnoki címéhez, és a klubváltás után sem lassított, Pakson is kiemelkedően játszik. Az alapszakaszban 13.5 pontot valamint 9 lepattanót átlagolt, amellyel nagyban hozzájárult az alapszakasz győzelemhez. A csapat többi tagjához hasonlóan január-február környékén az ő játékában is volt egy kisebb hullámvölgy, ám mostanra visszanyerte korábbi formáját, és többek között a Kaposvár idegenbeli legyőzéséből is oroszlánrészt vállalt.

Az ő újraigazolásával a teljes palánk alatti szekció, azaz a Jones – Tóth – Szabó – Eilingsfeld négyes minden tagja Pakson folytatja a következő szezonban, csak úgy mint Kovács Ákos, Luka Markovics, Kerpel-Fronius Balázs, Körtélyesi Gergely és Medve Máté.

Forrás: www.kezdo5.hu