Kosárlabda Live

Jászberénybe látogat a leszakadni nem akaró ZTE!

A Zalaegerszeget fogadja hazai pályán a Jászberény az alsóházi középszakasz 7. játéknapján. A vendég zalaiak legutóbb a Nyíregyházát győzték le szoros meccsen, ugyanez azonban nem sikerült a jászberényieknek, akik sima vereségbe szaladtak bele az NYKK otthonában.

Srdjan Antics: “Nagyon fontos mérkőzés vár ránk, hiszen szeretnénk kijavítani a Nyíregyháza elleni kudarcot, amikor nagyon rosszul játszottunk. Tiszteljük az ellenfelet, hiszen a legutóbbi öt meccsükből négyszer győztesen hagyták el a pályát. Amikor legutóbb játszottunk a ZTE ellen, akkor sokkal jobbak voltak nálunk, de csináljuk a dolgunkat, keményen dolgozunk, és remélem, hogy ezúttal jobban tudunk teljesíteni, és örömet szerzünk a szurkolóinknak. Ahmetbasics a legutóbbi meccsen összeszedett egy sérülést, de bízunk benne, hogy vállalni tudja a játékot, mert számítok rá a posztján.”

Raúl Jimenez: “Egy kemény meccsre számítok, a Jászberény nagyon bő kerettel rendelkezik, és nem tudhatjuk, hogy éppen melyik külföldi marad ki a csapatból. Készen kell állnunk minden opcióra. A Jászberény egy jó csapat, tele remek játékosokkal, hazai pályán pedig különösen veszélyesek, úgyhogy mindenképp nehéz mérkőzés vár ránk. Azt várom, hogy a játékosaim maximális intenzitással vessék bele magukat az összecsapásba. Ugyanolyan akaratot, küzdőszellemet és csapatmunkát szeretnék látni, mint pár nappal ezelőtt a Nyíregyháza legyőzésénél. Sérültünk nincs, mindenkire számíthatok.”

Forrás: www.bb1.hu