Kosárlabda Live

Kecskeméten javítana a Zalaegerszeg!

A harmadik helyezett Kecskemét fogadja a tizedik Zalaegerszeg együttesét. Az esélyek a hazaiak mellett szólnak, de a zalaiak is nagyon fogadkoznak, hogy kijavítják a Pécs elleni vereségüket.

Sztojan Ivkovics: “Sajnos Nikola Jovanovics biztosan nem fog tudni pályára lépni, ő valószínűleg hosszabb időre kiesett a sérülése miatt. De pozitívan fogjuk fel ezt a helyzetet, és minél több lehetőséget biztosítunk a fiatal játékosainknak, ami már a következő szezon szempontjából is nagyon fontos. Biztosan hiányozni fog a játékunkból, de ez nem befolyásolhatja azt, hogy minél jobb eredményt tudjunk elérni. A ZTE ellen is győzelmet várok, ami egyébként nem lesz egyszerű, mert jó csapatuk van, nagyon agresszíven kosárlabdáznak, egész mérkőzésen hajtják az ellenfelüket.”

Raúl Jiménez: “Egy nagyon erős csapathoz látogatunk. A kecskemétiek kerete már régóta együtt van, emiatt nagyon jól ismerik egymást. Egy jól összerakott gárdáról van szó, akik ellen csak maximális teljesítménnyel lehet esélyünk. Azt várom a csapatomtól, hogy nagyobb intenzitással és koncentrációval álljanak hozzá a mérkőzéshez, mint legutóbb. Ha ez meglesz, akkor akár még meglepetést is okozhatunk. Én mindenképpen optimista vagyok.”

Forrás: www.bb1.hu