Kosárlabda Live

Kemény változtatások Körmenden!

Kemény hangvételű, háromnegyed órás beszélgetésen van túl az EGIS-Körmend csapata és a klubvezetése.

Zsebe Ferenc a körmendi csapata ügyvezetője elvárásként fogalmazta meg a csapat felé, hogy sokkal egységesebben, harcosabban végezzék a munkájukat akár edzésen, akár mérkőzéseken. Olyan játékot várnak el, ami visszahozza a lelátóra és a csapat mellé állítja a nézőket, szurkolókat.

Kötelező célként fogalmazta meg Zsebe Ferenc a csapat felé a középszakasz végén a hetedik hely megtartását. Ha ez nem sikerül, akkor anyagi szankciókat léptetnek életbe a csapattal szemben. A középszakasz mérkőzéseinek idejére felfüggesztették a győztes mérkőzések prémiumának kifizetését.

De nem csak az eredményt, a jobb hozzáállást is elvárják a piros-feketéktől. Amelyik játékos nem ebben a szellemben, nem a megfelelő motivációval dolgozik, attól megválnak, és annak a lehetőségét is fenntartják, hogy aki ezt nem tudja elfogadni, az önként távozzon a keretből.

A vas megyei együttes klubvezetésének meggyőződése az, amit az elmúlt év rájátszása is igazolt, hogy kevesebb játékossal, de egységesebb kerettel jobb teljesítményre lehet képes a gárda, ezért ezt a lépést is meghozzák abban az esetben, ha nem látnak változást a hozzáállásban.

Az EGIS-Körmend együttese már vasárnap, Zalaegerszegen bizonyíthatja, hogy meg tud felelni az elvárásoknak.

Forrás: www.bckormend.hu