Kosárlabda Live

Kovács Ákos is hosszabbított még két évet Pakson!

A korábban szintén két évre hosszabbító Körtélyesi Gergely mellett Kovács Ákos a legrégebbi tagja az Atomerőmű SE keretének, mindketten az ötödik szezonjukat tapossák idén. Ákos ittléte alatt folyamatos fejlődést mutatott be, és mutat be most is, így egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy az állandóságot és összeszokottságot szem előtt tartó szakmai vezetés továbbra is szeretne vele együtt dolgozni. A tárgyalások sikerre vezettek, így “Kacsa” újabb két évig ASE mezben lép majd pályára.

Kovács Ákos bár már korábban is megvillantotta tudását az idén vált alapemberré a csapatban. Átlagosan 25.5 percet játszott a szezon során, ez idő alatt 9.2 pont, 3.5 gólpassz és 1.7 labdaszerzés került a neve mellé. Játékának fontosságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy McGruder és Vaughn után a csapatból ő töltötte a legtöbb időt a parketten.

Mint azt korábban már megírtuk, Tóth Ádám is hosszabbított a piros-kékekkel. Jelen állás szerint Eilingsfeld János, Kovács Ákos, Körtélyesi Gergely és Tóth Ádám még két évig, Kerpel-Fronius Balázs, Medve Máté, Luka Markovics és Szabó Zsolt pedig további egy évig biztosan az ASE játékosa lesz.

Forrás: kosarlabda.ase.hu