Kosárlabda Live

Már nem Földi Sándor a Jászberény edzője!

Földi Sándor

Bár tegnap este még Földi Sándor készítette fel a Fortress-Jászberény csapatát a holnapi, Alba Fehérvár elleni rangadóra, a vezetőség a mai nap úgy döntött, hogy meneszti a szakembert. A bajnok ellen Halmai Gábor másodedző irányítja a kék-fehéreket. Íme a klub hivatalos közleménye:

A Jászberényi Kosárlabda Sportegyesület vezetése értékelte a Fortress-Jászberény csapatának eddigi, alapszakaszbeli szereplését. Megállapítottuk, hogy az együttes eredményei jelentősen elmaradnak a várttól, az eredetileg meghatározott cél elérésétől egyelőre messze vagyunk. Az alapszakasz hátralévő részében és a középszakaszban lényegesen jobb teljesítményre lesz szükség ahhoz, hogy a play off résztvevői lehessünk. Ennek elérése érdekében közös megegyezéssel szerződést bontottunk Földi Sándor vezetőedzővel. Amíg az új vezetőedző kinevezése nem történik meg, addig megbízottként Halmai Gábor látja el ezt a feladatot.

Földi Sándor másfél éves munkáját ezúton is megköszönjük. Kérjük drukkereinket, hogy a szombati, Alba Fehérvár elleni mérkőzésen szurkolásukkal segítsék csapatunkat.

Jászberény, 2014. január 24.

Nagy József
Jászberényi KSE elnöke