Kosárlabda Live

Meghosszabbították Rakocsevics szerződését!

Két és fél évvel meghosszabbította Zsarko Rakocsevics szerződését az EGIS-Körmend!

Az Egis Körmend szurkolói gyorsan megkedvelték, szívükbe zárták az idei szezon elején a csapathoz hívott montenegrói centert. A játékos komoly betegséggel indult neki ennek a pontvadászatnak, de már lábadozása alatt is megmutatta, hogy kiemelkedő tudású centerre lelt a személyében a csapat.

Zsarko azóta is a gárda egyik meghatározó játékosa, aki gyakran rukkolt ki nem csak látványos, de számokban is kiugró teljesítménnyel, decemberben például kiérdemelte a hónap játékosa címet a magyar bajnokságban. Régóta nem játszott ilyen rutinnal és képzettséggel rendelkező center Körmenden, akit a szurkolók is gyorsan elfogadtak, megszerettek, és akinek egységesen pozitív a megítélése.

A klub vezetése igyekezett elérni azt, hogy Zsarko Rakocsevics hosszabb távra kötelezze el magát a csapathoz. Törekvéseinket siker koronázta, hiszen megállapodnunk a játékossal arról, hogy a következő két pontvadászatban is az Egis Körmend csapatát erősíti. Aláírásával a 2015-16-os szezon végéig elkötelezte magát Körmendre!

Mindez – a klub anyagi helyzetének konszolidációjával párhuzamosan – reményt ad arra, hogy rá támaszkodva a következő években a jelenleginél is komolyabb célokat tűzhessen ki maga elé a körmendi kosárlabdázás.