Kosárlabda Live

Muhammad El-Aminnal szerződést bontott az EGIS-Körmend!

A hétvégén a Falco KC ellen még csapata egyik húzóembere volt Muhammad El-Amin, a hét elején meg bejelentették idén már húzza magára a Körmend mezét. A következőkben változtatás nélkül közöljük  az EGIS-Körmend ügyvezető igazgatójának Zsebe Ferencnek a sajtóközleményét!

Szeretnénk tájékoztatni szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a bajnokság folytatásában Muhammad El-Amin már nem lesz az Egis Körmend játékosa.

Mivel a szerződésbontás még nem történt meg, ezért nem szerettünk volna a dolgok elébe menni, de El-Amin már megjelentette a hírt az egyik közösségi portálon, így egyelőre csak megerősíteni szeretnénk az információt, amelynek oka a következő:

Az elmúlt hetekben tapasztaltak miatt a klub fegyelmi okokból büntetést szabott ki a játékosra, amit ő nem fogadott el, ezért fogunk szerződést bontani vele.

Részletesebb tájékoztatást akkor jelentetünk meg, ha ez megtörtént, de addig is szeretnénk jelezni, hogy a klub gőzerővel dolgozik azon, hogy a pénteki átigazolási határidőig találjon játékost, akivel megerősíthetjük a csapatot.

Zsebe Ferenc
ügyvezető

Forrás: www.bckormend.hu