Kosárlabda Live

Kisebb változások az Uniqa Euroleasing Sopronnál!

Az UNIQA Euroleasing Sopron Sajtóközleményben jelentette be, hogy Igor Polenek szerződését egy évvel meghosszabbította a klub és Iva Ciglar immár magyar állampolgár.

UNIQA Euroleasing Sopron Sajtóközlemény:

“A szerdai Euroliga rájátszást érő franciaországi győzelem után újabb örömteli hírrel szolgálhatunk szurkolóinknak! Klubunk vezetése, a rá jellemző átgondolt, szisztematikus csapatépítést követve a mai napon, vezetőedzőnkkel, Igor Polenekkel újabb egy éves szerződést írt alá, így jövőre is azonos szakmai stábbal állunk fel! A nap legfontosabb bejelentése, hogy csapatunk magyar magja is együtt marad, és csapat-kapitányunkhoz, Fegyverneky Zsófiához hasonlóan, Ciglar Iva is biztosan színeinket erősíti a 2015/16-os szezon végéig!

Igen, nem elírás, most már hivatalosan, Ciglar Iva, péntek délelőtt, városunk elöljárói előtt, letette a magyar állampolgársági esküt, így ő is a magyar állományunkat erősíti! Azt a magot, akik közül saját nevelésű játékosaink, Zsovár Orsolya és Licskai Zsófia, illetve válogatott bedobónk, Simon Zsófia is meghosszabbította a szerződését egy évvel!

„Rendkívüli fontosságú volt számunkra, hogy a csapat magyar magját együtt tartsuk, sőt, ahogy az a mai napon megtörtént, a jövőben tovább is erősítsük! – kommentálta a jó híreket ügyvezetőnk, Török Zoltán. – A szezon végéig további bejelentések már nem lesznek, klubunk teljes gőzzel az előtte álló feladatokra, így a vasárnapi, Győr elleni bajnokira, a Rivas elleni alapszakasz záró mérkőzésre, a MEL négyes döntőjére, és az Euroliga rájátszására koncentrál!”

Ahogy ügyvezetőnk is érintette, sűrű hetek, komoly feladatok elé nézünk, így különösen örülhetünk annak, hogy mindeközben már a jövő alapjai is biztosítottak!”

Forrás: www.wb-sopron.com