Kosárlabda Live

Komlón játszik egymással a PINKK 424 és a KSC Szekszárd!

Meglehetősen sűrű a programja mostanság az Atomerőmű KSC Szekszárdnak, hiszen a szombati mérkőzés hét napon belül már a harmadik megmérettetés lesz. Az ellenfél ezúttal is a PINKK Pécsi 424, de a helyszín már a Komlói Sportcsarnok lesz.

A szerdai találkozón a KSC erőn felül teljesítve játszott az első három negyedben, az utolsó felvonás előtt még 60-58-as hazai vezetést mutatott az eredményjelző. Bár végül a jobban hajrázó PINKK nyerte meg a találkozót, a csapat elmúlt hetekben mutatott játéka mindenképpen bizakodásra adhat okot.

Magyar Gergely:  “A pécsi/komlói csapat 2012-es megalakulása óta ez lesz a nyolcadik találkozó a két egyesület között, az eddigi mérkőzéseken a KSC sajnos még nem tudott nyerni. Ha a csapat alkalmazkodni tud a hazaiak fault-határon mozgó mezőny védekezéséhez, ha a két gólgyáros mellé mások is fel tudnak nőni támadásban, és ha legfőképp elhiszi, hogy a PINKK sem verhetetlen, talán Komló sem fog olyan bevehetetlen erődnek tűnni, mint amilyen korábban Zalaegerszeg volt…”

Forrás: www.kscszekszard.hu