Kosárlabda Live

Szekszárdra látogat a PEAC-Pécs!

Utolsó középszakaszbeli hazai mérkőzését játsza az Atomerőmű KSC Szekszárd, akik a Magyar Kupa győztes PEAC-Pécs csapatát fogadják a Szekszárd Városi Sportcsarnokban a kilencedik fordulójában a női NB I. A-csoportos bajnokság középszakaszában.

A KSC három nappal a soproni fellépése után ismét mérkőzést játszik, de ezúttal már hazai pályán. Mindkét csapatnál komoly problémaként merülhet fel a fáradtság. Míg a Szekszárdnál a hosszú soproni utazás és a juniorok öt napos országos döntője meríthette le az energiákat, addig a Pécsnél a kupadöntő után Nagy-Bujdosó Nórának és Raksányi Krisztinának kellett válogatott összetartáson részt vennie.

A KSC két állandó sérültje közül Szepsi Gina térd sérülésének rehabilitációja tovább halad, a játékos már a futással is megpróbálkozhat. Kovalcsik Emese boka sérüléséről is jó hír, hogy a hírek szerint a héten kerülhet le gipsz. A PEAC-nál az új igazolás Abby Bishopnak kellett edzéseket kihagynia, de az ausztrál center kvalitásait így is jól mutatja, hogy friss érkezőként a Magyar Kupa Döntő legértékesebb játékosának választották.

A mérkőző felek legutóbbi, február végi találkozóján a PEAC fölényes győzelmet aratott. A hatodik helyért zajló KSC-ZTE versenyfutás pedig eldőlni látszik, miután a Zalaegerszeg vasárnap vereséget szenvedett Komlón.

Forrás: www.kscszekszard.hu