Kosárlabda Live

Folytatódik az EuroChallenge a Szolnok számára!

Nem pihenhetett és ünnepelhetett sokáig a Szolnoki Olaj gárdája! Miután szombaton megnyerték történelmük ötödik Magyar Kupáját kedden már újabb feladat vár Dragan Alekszics együttesére. Az EuroChallengeben az olasz Reggio Enilia együttesét fogadják. A friss kupagyőztes szolnokiak ellenfelükhöz hasonlóan két győzelemmel és egy vereséggel állnak, és éppen a talján alakulattól kaptak ki az első körben.

Dragan Alekszics: “Nagyon nehéz meccsre számítok, hiszen az utóbbi napokban sok mérkőzést kellett megvívnunk. Természetesen fáradtak a fiúk, de úgy érzem, hogy az aranyérem megszerzése nagy érzelmi töltettel járt, és sokkal felszabadultabbak lehetnek a játékosok. Játszottunk már a keddi ellenféllel, felkészülünk belőlük, és próbáljuk a legjobb teljesítményt nyújtani a pályán. Nagyon jó csapat az olasz együttes, de úgy hallottuk, hogy vannak sérültjeik. A kezdő irányítójuk, Cinciarini, és a centerük, Brunner kiválása nagy érvágás lehet számukra, de majd meglátjuk, hogy valóban kihagyják-e az összecsapást. Ha nem játszanának, akkor az mindenképp megkönnyíthetné a dolgunkat, de nem ezzel foglalkozunk, hiszen rajtuk kívül is remek játékosaik vannak, szóval mindenképp kemény találkozó vár ránk. Számítunk a szurkolóink támogatására, és egy győzelemmel szeretnénk kiszolgálni őket. Sérültünk nincsen, mindenkire számíthatok.”

Massimiliano Menetti: “Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a Szolnok ugyanolyan mutatókkal áll a tabellán mint mi. Brunner még mankót használ így ő rá biztosan nem számíthatok a Tiszaligetben. Cinciarininak is tart még a rehabilitációja. Ennek ellenére megpróbáljuk a saját játékunkat játszani. Egy biztos nem feltartott kézzel megyünk majd ki a pályára.”