Kosárlabda Live

Krakkóba látogat az Uniqa-Euroleasing Sopron!

Szerdán 19 órakor a csoport harmadik helyén álló Wisla Can-Pack Krakkó otthonában folytatja szereplését az Euroligában az Uniqa-Euroleasing Sopron együttese. Az 5 győzelem mellett 4 vereséget számláló lengyel csapat az ősz folyamán elvitte a pontokat Sopronból, és ezúttal is a mérkőzés esélyesének számít.

A lengyelek keretében olyan magasan jegyzett kosárlabdázókat találunk, mint Allie Quigley, Jantel Lavender, Zane Tamane vagy akár Danielle Mc Cray. A tehetséges spanyol irányító, Cristina Ouvina fogja össze a parketten a már említett sztárokat, és a lengyel válogatottakat, akik közül leginkább a Zurowska-Szott-Hejmej duóra kell majd Igor Polenek tanítványainak odafigyelnie.

A lengyeleknek még egy nagy erőssége van, a fanatikus szurkolótáboruk, mely minden egyes alkalommal félelmetes hangulatot varázsol a krakkói arénába.

A soproni lányok kedd reggel indultak útnak észak felé, már teljes kerettel. Sérültjeik közül Fegyverneky Zsófi már a hétvégi kassai sikerből is hatékonyan kivette részét, de arra is esély van, hogy Simon Zsófia is visszatérjen a társak közé.