Kosárlabda Live

Újabb nemes ellenfél érkezik az Olaj vendégségébe!

Két nappal a Sopron elleni 90-61-es győzelem után a Szolnoki Olaj ismét pályára lép, de most az Adria Liga 23. fordulójában bizonyíthatnak Dragan Alekszics tanítványai. Péntek este hét órakor az Olaj ellenfele a tabella második helyén álló zágrábi KK Cedevita gárdája lesz a Tiszaligeti Sportcsarnokban. A Szolnok 7 győzelemmel és 15 vereséggel a tabella 12. helyén áll. A vendég horvát csapat 17 győzelemmel és 5 vereséggel második.

Dragan Alekszics: “Egy remek csapat lesz az ellenfelünk. Nem véletlenül állnak ennyire elől a tabellán, nagyon magabiztosak, és remekül védekeznek. Több játékosuk is az Adria Liga legjobbjai közé tartozik. Szerdán kemény meccset játszottunk a Sopron ellen, így nehéz lesz kipihenni magunkat a pénteki találkozóra, de megteszünk mindent, hogy helyt tudjunk állni a Cedevita ellen. Ha győzni akarunk, akkor a legjobb teljesítményre lesz szükségünk, mert szerintem övék a legjobb csapat az Adria Ligában. Viszont ez számunkra extra motivációt ad, úgyhogy ha jól védekezünk, és csapatként küzdünk, akkor lehet esélyünk jó eredményt elérni. Vojvoda Dávid már edzett, de majd a feldobás előtt derül ki, hogy bevethetjük-e a találkozón. Rajta kívül mindenki játékra kész.”

Ivan Ramljak: “Nehéz de fontos mérkőzés vár ránk. Nem titkolt célunk, hogy megnyerjük az Adria Liga alapszakaszát, de ehez nekünk minden mérkőzést nyernünk kell a Czvezdának meg botlania kell. Úgy gondolom, hogy a Szolnok nem gyengült meg azáltal, hogy egy olyan játékost mint Waren elküldtek, hiszen minőségi játékos érkezett a helyére, de ott van Obie Trotter is. A Szolnok egy olyan csapat amelyiknek fantasztikus szurkoló tábora van. Egy biztos nem lesz könnyű dolgunk abban az oroszlánbarlangban!”

Forrás: www.bb1.hu